Фризьорски салон Наметало Професионални Пелерини за Салон Прически, Шотландски Флаг, Голяма Фризьорски салон Наметало-Шал с Еластична Врата за Подстригване със с?

Фризьорски салон Наметало Професионални Пелерини за Салон Прически, Шотландски Флаг, Голяма Фризьорски салон Наметало-Шал с Еластична Врата за Подстригване със собствените си ръце и Боядисване на коса, Химическа, на

BGN 1.67

Сума

Той предпазва от бои за коса и други вредни течности, при запазване на дрехите Си сухи и чистиТова е Задължително условие за всеки фризьор-стилист. Размер : 140 * 168 см / 55,11 * 66,14 инча.Списък с пакети : 1 * Наметало за подстригване на коса.Изработен е от полиестер.Дизайн Го прави толкова Специално и интересно Престилка.Лесно се сгъва и съхранява.Мек, лек, вода-репелент и издръжлив материал, запазва дрехите си сухи и чисти.Професионални Пелерини за фризьори С ръкави за подстригване запазват дрехите сухи и чисти.Лесно може да се избърсват, се измива с топла пишеща машина или дори давате на химическо чистене. подходящ за фризьорски салони работи, боядисване на коса, химически вълна и много други, има водоустойчив, антистатическим и незалепващо действие върху косата.


Основни свойства

Избор на купувачи