PPJ Адаптер за таблет LeapPad Leapster Explorer Leap Pad Монтиране на Домашно Зарядно Устройство захранващ Кабел Мрежов захранващ Блок

PPJ Адаптер за таблет LeapPad Leapster Explorer Leap Pad Монтиране на Домашно Зарядно Устройство захранващ Кабел Мрежов захранващ Блок

BGN 3.00

Сума

денонощно обслужване на клиентиВсеки продукт преминава 48-часов тест на стареене.Освен това, в продължение на 3 години от датата на закупуване ние безплатно ще замени вашия продукт, ако той се окаже дефектна.Освен това, в продължение на 3 години от датата на закупуване ние безплатно ще замени вашия продукт, ако той се окаже дефектна. не са оригинални, но всички зарядни устройства и кабели за лаптопи са преминали на 100% тестване, което гарантира, че той работи с модели, включен в заглавието. ❤【Характеристика на храната】 : Зарядно за лаптоп / адаптер / кабел диапазон на входния напрежение по целия свят : 100-240 v 50 / 60hz. ❤【Сертифициран】 : Всички наши продукти са одобрени от CE FCC Ro HS със защита от пренапрежение, претоварване по протичането на ток на претоварване за натоварване, късо съединение.Малък и лек, той лесно се побира в раница, портфейл или чанта за компютър. не са оригинални, но всички зарядни устройства и кабели за лаптопи са преминали на 100% тестване, което гарантира, че той работи с модели, включен в заглавието. ❤【Съвместимост с】 : Нашият продукт е заместител.Изработен от висококачествени материали, за да се гарантира стабилна работа на оборудването.Всеки продукт преминава 48-часов тест на стареене. 3) по-добро използване на по-малко от 80% пълни натоварвания. ❤【Сертифициран】 : Всички наши продукти са одобрени от CE FCC Ro HS със защита от пренапрежение, претоварване по протичането на ток на претоварване за натоварване, късо съединение. ❤【Най-доброто обслужване】 : Ние предлагаме пълна гаранция за връщане на парите без проблеми.


Основни свойства

Избор на купувачи

Дръжки за чекмеджета Космическа Венера, Сатурн, Юпитер, Луната RV Домашен Офис Шкаф Шкафове, Скрин Хардуер Чекмеджета Стъклени Шкафове Забавни Дръжки 4 бр.

BGN 7.93

Видове приложения : подходяща за джипове, шкафове, рафтове, писмени маси, врати, скринове, чекмеджета, га�

Kore Kids Начална Bobble стол - Гъвкав Стол за занимания в клас, предучилищна възраст, детската градина и началното училище - Възраст от 4-5 години, Тъмно син (12 инча)

BGN 1.00

ДОБИВ на ЕНЕРГИЯ чрез увеличаване На рециклирани внимание Стол Kore Wobble ви позволява да се движите, не се �