Набор ленти маша WishLotus, 142 Ярд, 5 мм, Ленти маша Балони, 13 Цвята, Лента за diy, балони, Бантов за цветарите, Украса, сватба или рожден Ден (26)

Набор ленти маша WishLotus, 142 Ярд, 5 мм, Ленти маша Балони, 13 Цвята, Лента за diy, балони, Бантов за цветарите, Украса, сватба или рожден Ден (26)

BGN 0.67

Сума

【Пластмасов материал -го трудно да се прекъсне】 : Подарък лента е изработена от пластмаса Той също е много подходящ за много страни, такива като коледна парти, рожден ден, выпускная церемония, детски душ и т.Ръбовете са остри, така че бъдете внимателни при вытаскивании и не се нарязва на ръцете.Описание : Материал : пластмаса Спецификация : 5 мм * 10 м.Той лесно се закрепва възел и може да бъде красиво извита.Това може да доведе до различни декорации и създаване на добра атмосфера на парти за вашите гости., Това може да засили усещането за украсата на парти. В заключение може да намерите ефект на вълна.Ние имаме различни цветове по ваш избор, които ще задоволят всички ваши нужди. Лента може да се използва за декорация балони за партита по повод рождения ден. Поскребите опакото на ножица. 【Широко приложение】 : Тези усукани ленти могат да се използват за декорация на подаръци, шампанско, букети, балони, албуми, албуми опаковки за сладкиши и т. 【Атрактивен дизайн】 : Тези цветя лента ярки цветове, прости и класически те могат лесно да се комбинират с различни предмети, а наситените цветови решения са атрактивни.Материал на лентата здрав, това е лесно да се прекъсне.С фина текстура, гладка и не е лесно сминаемой. 【Лесна употреба】 : Можете да надраскат лента инструмент, за да се огъват лента и се свързват директно към въздушния кълбо.Включително светло синьо, тъмно синьо, бяло, сиво, лилаво, жълто, черно, розово-червено, розово, червено, оранжево, светло кафяво и зелено.Ако искате да декорирате подаръци, парти или букети, можете да използвате нож или ножици, за да изрежете лента до желаната дължина.


Основни свойства

5mm * 10m :

Избор на купувачи

Комплект Пистолет-картечница за безжична татуировки Mast Archer с Игли за Касети с мастило за татуировки 50ШТ, Черно Мастило за Татуировки

BGN 81.46

Кабел за бързо зареждане осигурява пълно зареждане за 2 часаМощен двигател за поръчка и никаква поддръж