Лист участие в промоции, подписан Мозесом Тейлър и Сам Слоуном - Автографи

Лист участие в промоции, подписан Мозесом Тейлър и Сам Слоуном - Автографи

BGN 120.00

Сума

В продължение на седем години запаси са станали струва 240 долара, и DНеговите родители са били Джейкъб Bi Тейлър и Март (Брант) Тейлър.Има от 1876 година, подписан Тейлър 6 пъти и Слоуном 6 пъти.През 1850-те години на Моисей, инвестирани в желязо и въглища промишленост и започва да придобива акции в Delaware, Lackawanna & Western railroad.Мозес Тейлър (1806-1882) Тейлър е нюйоркски търговец и банкер от 19-ти век и един от най-богатите хора на това столетие. Brown shippers, но скоро се премества в позиция чиновник във фирма, G. е представил на железопътната линия на ръба на фалита, Моисей получил контрол, чрез закупуване на намиращите се в обращение акции по 5 долара за акция.Мозес също имаше дял в Ню Йорк, Ньюфаундлендской и Лондон, телеграфни компании, които Сайръс Уест Поле, основана през 1854 година.Баща му е бил близък сътрудник на Джон Джейкоба Астор и е действал в качеството му на представител, чрез закупуване на недвижими имоти в Ню Йорк, се крие интересът на Астор., Мозес Тейлър е вписан един от 25 на милионерите в Ню Йорк.Тейлър скоро открих, че кредити и инвестиции носят доход толкова добро или дори по-добре от захарния бизнес, и до 1840-та година, приходите се състои основно от лихви и инвестиции. & W се превърна в една от водещите на железниците country. Howland Company от Ню Йорк. Моисей притежавал 20 000 акции на стойност почти 50 милиона долара.


Основни свойства

Избор на купувачи

Регулатор на предпазен колан LICY за възрастни, Скоби за Седалките на предпазния колан на автомобила за Универсален Комфорт Автомобилен Колан 2 Опаковки Черен

BGN 1.33

Лесна инсталация : Инсталирайте колан в подходяща позиция и силно натискане на бутонЛесен за инсталира�

n/a Копринени Накити за косата, Изкривяване, Широк Размер, Ленти за коса, Панел, Тюрбан, Женски Меки Превръзки за момичетата (Цвят: бял, размер: Един размер)

BGN 60.00

Този продукт представлява очарователна главоболие превръзкаЦъфтящи приказно очарование, усвояването

FEICHAO 40A Бесщеточный ESC 2-4 S Регулатор на скоростта с 5-3A BEC, за Многоосевого самолет-Дрона-хеликоптер САМ RC с Фиксирано крило (1 бр., Дълъг кабел)

BGN 1.00

Синхронизацията може да бъде променен Така, че тя идваше за различни безчеткови двигатели; Съвместим с L