Молив случай Sonic SK-1035-B Brave Allock, въглеродни влакна, Синьо

Молив случай Sonic SK-1035-B Brave Allock, въглеродни влакна, Синьо

BGN 16.69

Сума

Не е нужно да се притеснявате за това, че кутията не се отваря вътре в раницата и съдържанието ще се разпаднеДържава на производство : Япония.По-голям капацитет, но тежи 5,6 унции (160 г) в свой интерес лек клас.Съдържанието не се разпадне в раницата.Най-високо качество, произведено в Япония.В него може да се съхранява, гумички за триене, постоянни дръжки за имена, права линия, триъгълни линия и т.Кутията се отваря и затваря с помощта на бутона "Allock", че съдържанието не показа при случаен удар.Изкуствена изкуствена кожа с неправомерно обработени, устойчиви на надраскване и притежава отлична еластичност, здравина и устойчивост на износване. "Allock" предотвратява выскакивание съдържание при удар. Цвят : син; Основен материал : Корпус : ABS, PE, ПУ. "Allock" предотвратява выскакивание съдържание при удар.Съдържанието не се разпадне в раницата. Цвят : син; Основен материал : Корпус : ABS, PE, ПУ.Той е оборудван с държач за химикалки, вмещающим 6, бр.Основната единица е около 5,6 унции (160 г).По-голям капацитет, но тежи 5,6 унции (160 г) в свой интерес лек клас.Това е лек и траен молив случай с акцент към детайлите и изобретателност. (Лек и издръжлив молив случай с много джобове) Този молив случай е изработен от здрав материал за по-лесно отслабване.


Основни свойства

Избор на купувачи

FAMKIT Детска U-Образна Възглавница За Подкрепа на врата на облегалката за глава на Автомобила Пътуване Врата Възглавница За Главата на Възглавница

BGN 11.08

ще ви Позволи да се отпуснете и се насладете на спокоен сън по време на пътуванеВисококачествен полиест

Новата работа на смени батерията Cameron Sino Подходящ за ФЕЙН ABLK 1.3, ABLK 1.3 ПТ, ABLK 1.6, ASW 14-30-PC, ASW 14-6-PC, MultiMaster, MultiMaster QuickStart, мультиталентный старт (4000 ма/57.60 Wh)

BGN 2.00

Гаранция за връщане на парите в рамките на 14 дни и гаранция в рамките на 12 месецаМоля, уверете се, че моде