Wi-Fi Рафтове За съхранение, Стенен шкаф За съхранение на Рутера, Плаващ лихвен Стойка за tv, Мултифункционален Рафтове За съхранение, Творчески Декоративен Чекмедже ?

Wi-Fi Рафтове За съхранение, Стенен шкаф За съхранение на Рутера, Плаващ лихвен Стойка за tv, Мултифункционален Рафтове За съхранение, Творчески Декоративен Чекмедже За съхранение Чекмеджето За съхранение

BGN 2.33

Сума

Последователност поддръжка на проводници и аксесоариОсвен това, това е декоративна концепция, която може да допълни всяко декорация на дома и придават лекота и елегантност на вашата всекидневна.??►Технически спецификации на продукта◄-Материал : PVC-Цвят : бял-размери : 48 × 11,5 х 24 см / 18,8 х 4,5 х 9.Той може да бъде оборудван с Wi-Fi-рутер, телеприставкой, розетка, оптичен път, малък DVD, малка игрова конзола и т. За размера дължащи се На различни методи на измерване може да бъде отклонение от 1-2 см, моля, разберете!4. ??◖ Лесен монтаж◗Той е оборудван немаркированными пирони и инсталационните винтове, че ви позволява да използвате два различни начина за инсталиране.Той може да се монтира свободно в зависимост от вашите предпочитания и нужди, или можете да го поставите директно в компютъра.??◖ Висококачествени материали◗ Нашия скоба за рутер е изработен от PVC. ??◖Широко се използва◗Този прост, практичен и компактен стенен път е много подходящ за домашна и офис употреба.Той може да бъде оборудван с Wi-Fi-рутер, телеприставкой, розетка, оптичен път, малък DVD, малка игрова конзола и т.Последователност поддръжка на проводници и аксесоари. Въпреки това, едрогабаритните битови уреди като DVD-та, както и конзоли, да не може да бъде. За списъка на продажбите Ние продаваме само багажник за рутер, с изключение на други референтни продукти.Той може да се монтира свободно в зависимост от вашите предпочитания и нужди, или можете да го поставите директно в компютъра. Това също така е перфектен подарък за нов дом за семейството и приятелите. ??► Предимства на продукта◄1.4 инча-Начин на инсталиране : монтиране на пространството-Важи за : всекидневна, семейна стая, медии балната зала, кабинет или офис✔ Обърнете внимание на топлите наконечники1.Също така е възможно да поставите директно в компютъра.Той е широко и надеждно, се използва в семейства, спални, детски стаи, бани, хол, гаражи, офиси, хотели и други места. Многофункционален рафтове за съхранение - На този рафт за съхранение можете да поставите малки предмети, като например рутери, Wi-Fi-роутеры, дистанционни управления, контакти и т. Лесен за инсталиране - можете да го закачите на стената с помощта на кука или закачите на стената с помощта на пирон.Околна панел е направен куха, което допринася за ефекта от отклоняване на топлина и вентилация на машината и не блокира сигнал, ефективно удължаване на срока на експлоатация на машината.Той е широко и надеждно, се използва в семейства, спални, детски стаи, бани, хол, гаражи, офиси, хотели и други места. ??◖ Лесен монтаж◗Той е оборудван немаркированными пирони и инсталационните винтове, че ви позволява да използвате два различни начина за инсталиране. За продукти имаме много неочаквани продукти, моля натиснете, за да влезете в нашия магазин, има много други продукти, които могат да отговарят на вашите уникалния темперамент.


Основни свойства

Избор на купувачи

Купа за памперси Carlisle фирми от сферата Products 4352835 Dallas Фаянс от меламин, резервоарът е 10 грама, диаметър 4-61 / 64 инча х дълбочина 1,81 инча, Кофейно-синята (в пакета 48 броя)

BGN 39.40

Тя отговаря на международните стандарти за ФНИ за използване при преработката на хранителни продукти и

WOSTOKE 10,33 QLED/IPS 1600x720 Сензорен екран CarPlay и Android Auto Android Авторадио Автомобилната Навигация Стерео Мултимедиен Плейър GPS Радио DSP Forvw Нов lamando 2018-2021 lhd

BGN 1.33

4На базата на мощна система Android и хардуер, той има способността да се разширява далеч отвъд OEM оборудван�