Американски Меки Ленени Луксозни Гъба за баня, Комплект от Турски Памук мочалок с размер 4, 13x13 инча, Мека Гъба за лице и тяло, Парцали за миене на кухни, Детски Гъба, Т

Американски Меки Ленени Луксозни Гъба за баня, Комплект от Турски Памук мочалок с размер 4, 13x13 инча, Мека Гъба за лице и тяло, Парцали за миене на кухни, Детски Гъба, Тъмно Синьо гъба

BGN 0.67

Сума

✅ Тези кърпи са сертифицирани по стандарта OEKO-TEX STANDARD 100 и тествани за наличие на вредни веществаВашето дете ще се почувства лукс за тялото след баня.Можете спокойно да се насладите на тези екологично чисти гъби, тъй като те са безопасни за вас и вашите деца. ✅ ВПИТЫВАЮЩАЯ СПОСОБНОСТ : American Soft Linen ви представя комплект от 4 кърпи за лице от 100% турски памук, които можете да използвате, за да изсъхне на лицето или по време на отстраняване на грим в банята, тъй като те най-добре се абсорбират влагата от бамбукови кърпи. ✅ ПОЛЕЗНОСТ : В комплекта са включени 4 полезни кърпи с размери 13 "x 13", които е удобно да се използва като спортен кърпи и парцали в кухнята, за отстраняване на петна. ✅ ПОЛЕЗНОСТ : В комплекта са включени 4 полезни кърпи с размери 13 "x 13", които е удобно да се използва като спортен кърпи и парцали в кухнята, за отстраняване на петна. ✅ МЕКОТА : Те са много меки, можете да ги използвате, дори и за новородено или малко дете. ✅ От разликите в управлението на цветовете на компютъра и настройките на монитора цветът, показан на екрана на клиента, може да се различават от действителните цветове на продукта.Можете спокойно да се насладите на тези екологично чисти гъби, тъй като те са безопасни за вас и вашите деца.


Основни свойства

Избор на купувачи

Бели Класически Луксозни Кърпи за ръце | 6 Опаковки Луксозна Подложка за вана | 2 опаковки и Луксозни Хавлии за Баня-Кърпи | 2 опаковки (тъмно синьо)

BGN 9.82

Това е подобре абсорбира влагата, отколкото всяко турско памучни кърпи за лицеСлед първото пране на тез

Бели Класически Луксозни Кърпи за ръце | 6 Опаковки, Луксозни Постелки За баня на пода | 2 Опаковки, Луксозни Хавлиени Чаршафи | 2 опаковки В пакет (Зелен)

BGN 10.26

Това няма да се отрази на външния вид, усещането или експлоатационни характеристики на Чаршафи Тези пос

WSSBK памучен ваната за измиване на лицето на дома за възрастни мъже и жени, Мека вода не е лесно да се прибират козина (Цвят: A 2PS, размер: 76x34cm)

BGN 123.46

Незначителна разлика в цвета се дължи на осветление и на екранаВисока плътност, не е толкова лесно пада.

Луксозни хавлиени кърпи Alusa Home Ultra Soft & Plush 700 GSM | Опаковка от 2 броя | са Много големи 35x70 инча | памук, без усукване, от дълъг штапеля | Чудесно абсорбиращи (тъмно-сиво)

BGN 1.00

Ние предлагаме найдобрата в индустрията 120дневна гаранция без никакви проблеми, така че, ако по някаква