Набор от пощенски картички с карта на САЩ. Комплект от 50 съвременни картички. Илюстрирани пощенски картички с карти на всички петдесет щата на Сащ. Произведено в СА?

Набор от пощенски картички с карта на САЩ. Комплект от 50 съвременни картички. Илюстрирани пощенски картички с карти на всички петдесет щата на Сащ. Произведено в САЩ.

BGN 10.26

Сума

Гланц с UV-покритие отпред за дълголетие и защитаИдеален за колекционери, посткроссинга, scrapbooking, проекти за обмен на съученици картички, подаръци, покани или просто да изпратите бележка на друг.Размер 4 x 6 инча (10 x 15 см).Този комплект съдържа 50 пощенски картички с изображение на всяка от картите щат на САЩ.Това е максималната дебелина, допустимият USPS за изпращане на пощенска картичка без плик.Отпечатано в САЩ.Нашите картички се отпечатват на картон 16 pt (360 gsm) премиум-клас, солидна и качествено.Размер 4 x 6 инча (10 x 15 см).Размер 4 x 6 инча (10 x 15 см).Отпечатано в САЩ.Този комплект съдържа 50 пощенски картички с изображение на всяка от картите щат на САЩ.Идеален за колекционери, посткроссинга, scrapbooking, проекти за обмен на съученици картички, подаръци, покани или просто да изпратите бележка на друг.Нашите картички се отпечатват на картон премиум качество 16 pt (360 gsm).Гланц с UV-покритие отпред за дълголетие и защита.Картички са покрити с UV-радиация от страна на лицето за надеждност и защита.Това е максималната дебелина, допустимият USPS за изпращане на пощенска картичка без плик.


Основни свойства

Избор на купувачи

Набор от пощенски картички с КАРТА на щата Вашингтон от 20 еднакви картички. Пощенски картички с карта на Вашингтон и на държавната символика. Произведено в САЩ.

BGN 6.59

Нашите картички се отпечатват на картон премиум качество 16 pt (360 gsm)Ще бъде изпратено по пощата с марка USPS