Етерично масло от дървото на Буда Deve Herbes Pure (Eremophila mitchelli) Парна дестилация 100 мл (3,38 унция)

Етерично масло от дървото на Буда Deve Herbes Pure (Eremophila mitchelli) Парна дестилация 100 мл (3,38 унция)

BGN 3.33

Сума

Да се съхранява далеч от децаБрой - 100 мл (3,38 унции) Тип на контейнера - Висококачествена бутилка от тъмно стъкло.Ако по някаква причина не сте доволни, ние ще заменим продукта или ще ви възстановим парите. 1% за ежедневна грижа, за лицето, 5-6 капки на 30 мл масло-носител. за външно приложение.НАЙ-ДОБРОТО КАЧЕСТВО, КОЕТО МОЖЕ ДА СЕ КУПИ ЗА ПАРИ.Ние вярваме в нашите продукти и предлага "Гаранция за връщане на парите без въпроси" през последните 11 години. 3-5% за спешната помощ, 15-30 капки на 30 мл масло-носител.Ако по някаква причина не сте доволни, ние ще заменим продукта или ще ви възстановим парите. 3-5% за спешната помощ, 15-30 капки на 30 мл масло-носител. 2% за ежедневна грижа за тялото, 10-12 капки на 30 мл масло-носител.За компанията DEVE HERBS : deve herbs - частна фирма за производство на етерични масла, специализирана в предлагането на най-добрите натурални етерични масла от местните земеделски региони по целия свят.Ние вярваме в нашите продукти и предлага "Гаранция за връщане на парите без въпроси" през последните 11 години. ГАРАНЦИЯ за УДОВЛЕТВОРЕНОСТ и ЧИСТОТА - Ние, производител на Deve Herbes, гарантираме, че нашите масло от чистите и натурални. 1 мл се състои приблизително от 16 капки.Етерично масло от дървото на Буда Deve Herbs Pure (Eremophila mitchelli), дистиллированное пара. 1 мл се състои приблизително от 16 капки.НИЕ ГАРАНТИРАМЕ : Чисти, Натурални и Неразбавленные Масло с най-високо качество.НАЧИН на ПРИЛОЖЕНИЕ : да Не се прилага директно върху кожата, винаги разбавляйте масло-носител.Нашите масла са естествени, чисти, неразбавленные, с проследими произход, на най-високо качество.Ние предлагаме гаранция за удовлетвореност от нашата продукция.Да се съхранява далеч от деца.Ние вярваме, че нашите масла ще ви донесе дълготраен терапевтичен ефект.Ние вярваме, че нашите масла ще ви донесе дълготраен терапевтичен ефект. 2% за ежедневна грижа за тялото, 10-12 капки на 30 мл масло-носител. 1% за ежедневна грижа, за лицето, 5-6 капки на 30 мл масло-носител.Забележка : най-Добре е в рамките на 36 месеца от датата на опаковане, посочена върху кутията.ВНИМАНИЕ : този продукт не е оборудван с предпазна капачка за деца.НАЙ-ДОБРОТО КАЧЕСТВО, КОЕТО МОЖЕ ДА СЕ КУПИ ЗА ПАРИ.


Основни свойства

Избор на купувачи

Масло Бабчи (Psoralea Corylifolia) Чисто и Натурално Неразбавленное Масло-носител, студено пресовано|, Използвани за Ароматерапия | Терапевтичен клас (50 мл с капкомер)

BGN 12.18

100% ЕСТЕСТВЕНА и ЧИСТА : Масло Бабчи Научно име : Psoralea CorylifoliaПРИЛОЖЕНИЕ : Помага за поддържане на правилни�

Етерично масло от бамбук | Bamboo Oil | за коса | за масаж | за дифузор | за тяло | Натурално | Дистиллированное пара | 5 мл | 0,169 унция от R V Essential

BGN 2.67

Нещо като естествено си аптечка за първа помощ Да се съхранява на място, недостъпно за деца и домашни жи�

Етерично масло зелено дърво Чисто Етерично масло от кедър (Juniperus virginiana) със Стъклен взетия Натурално Лечебно, Дистиллированное пара 15 мл (0,50 грама)

BGN 5.99

Забележка : найДобре е в рамките на 36 месеца от датата на опаковане, посочена върху кутията 35% за спешнат�

Deve Herbes Чисто масло от семената на папаята (Carica Papaya) от Вътрешната Пластмасова евро-капкомер Естествен Терапевтични качество, студено пресовано 10 мл (0,33 грама)

BGN 3.33

НАЙДОБРОТО КАЧЕСТВО, КОЕТО МОЖЕ ДА СЕ КУПИ ЗА ПАРИНие вярваме, че нашите масла ще ви донесе дълготраен т�

Семена от памук (Gossypium Herbaceum) Маслото е Чист и Естествена Неразбавленное Масло-носител | Използва се за Ароматерапия | Терапевтичен клас - 30 мл с капкомер

BGN 0.33

100% ЕСТЕСТВЕНА и ЧИСТА : Масло от семена на памук Научно име : Gossypium HerbaceumСемена от памук (Gossypium Herbaceum) Масло�

Deve Herbs Чисто етерично масло Bursera Graveolens (Бурсера гравеоленс) със Стъклен капкомер, дистиллированное пара (опаковка от два броя), 100 мл X 2 (6,76 унция)

BGN 96.66

35% за спешната помощ, 1530 капки на 30 мл маслоносител ГАРАНЦИЯ за УДОВЛЕТВОРЕНОСТ и ЧИСТОТА Ние, производи