FOMIYES 4шт латекс плешив капак латексова плешив плешив корица подложка тъкане Cap е плешив, костюм, реквизит, аксесоари за cosplay, плешив перука за грим латексный плешив п?

FOMIYES 4шт латекс плешив капак латексова плешив плешив корица подложка тъкане Cap е плешив, костюм, реквизит, аксесоари за cosplay, плешив перука за грим латексный плешив перука прикриване на твърдост емулсия плешив

BGN 0.67

Сума

Подходящ за употреба в страната, подпори за изказвания, латексова плешив шапчица за грим -Можете лесно да го носите.Шапка плешив перука : - Шапки, за да плешив перука близки до човешката кожа, лесно порастне косата възрастни или деца, придавайки им вид на выбритых, дават на хората ярки усещания, да персонализирате своя костюм, за да създадете свой собствен неповторим начин.Услуга за карнавал партита : Удобен за използване и реалистичен ефект : дишащ и помага за задържане на косата на място; Черни мрежести шапки за перуки с отворен край, е много по-лесно и по-бързо се навива косата, 2 слой позволяват да не се притеснявате за загуба на коса.Капачка за костюмированного перука : Качествен материал : тези шапки, за плешиви глави са изработени от качествен еластичен латекс, които са подходящи за различни размери на главата, им е трудно да се скъса и удобен за носене; Реалният ефект от носенето на реалистична и може да се скрие оригинални косата. -Идеален за изказвания, cosplay-дейности, както забавни, така и трюковых шапки за еднократна употреба за перуки. -Цвят : както е показано на фигура, черна метална мрежа за плетене на косата.Подходящ размер за деца и възрастни и лек, няма да се чувстват неудобно, когато носенето на найлонови шапки за еднократна употреба за перуки. Информация за Товарахалловинная плешив шапчица Този предмет е направен от здрав еластичен латекс, плешив идеален за главата.Пратката включва 2 х шапка за перука 2 х мрежи за косата Характеристики -Материал : Латексова еластична мрежа за коса.


Основни свойства

Избор на купувачи

Шапки за Перуки LANCHE, 6 броя, Светло-Кафяви Шапки за Отглеждане, Разтеглив Найлонови Шапки за Перуки за Жени (Найлонови шапки за Перуки)

BGN 2.67

Сложете перука на върха на мрежа за перуки и съответно коригирайте прическаЕстествен вид : Леки и ултра�

6 бр. черни ластични ленти за производство на перуки, аксесоари, плавящаяся лента за производство на дантелен шапки за еднократна употреба за перуки (1,5 см)

BGN 2.33

Цвят : Черен / 0,6 инча, дължина 2326 см.Характеристики : еластичната тъкан здрава и дишащи, осигуряват дишан

Grey990 1 Опаковка Еластичната Шапка за Перука Найлон Къса Мрежа За Коса С Отворен Край, Черна Мрежа Лигавицата на Окото Шапка за Перука Черна

BGN 25.68

Подходящ за повечето прически и размери, но в случай на отклонения от размера и формата на главата, така