GSDNV 5 бр. Въртящата Магическа закачалка с пет дупки с дръжка за Сортиране и сушене на Творчески Организатор за гардероба, Сгъваема Сушилня за дрехи и шалове (Цвят: зе?

GSDNV 5 бр. Въртящата Магическа закачалка с пет дупки с дръжка за Сортиране и сушене на Творчески Организатор за гардероба, Сгъваема Сушилня за дрехи и шалове (Цвят: зелен)

BGN 38.34

Сума

По-удобно преместване на пет облекла едновременноИма малка разлика между картина и реална стока, причинени от лекота, надявам се, вие можете да разберете.Технически характеристики : Категория на продукт : закачалка Цвят : розов, син, зелен Тегло : около 25 g Стил : лесен, удобен Количество : 1 бр. Въртящ се на 360 ° кука може да отговаря на различните нужди в ъгъла на захващане, можете свободно да промени позицията си за настаняване и гъвкаво използване на пространството в гардероба. В комплекта са включени : 5 многофункционални закачалки за дрехи-Ако имате някакви допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с мен, ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа и ще ви дадем задоволителен отговор. [Уникален дизайн]-дръжка Дизайн удобен за организиране на гардероба. [Гладки ръбове] -стабилна пластмасова закачалка Magic hanger без остри ръбове и чеп ще защити вашата ценна дрехи. [Многофункционална] - Може да се използва в апартаментите и общите спални с ограничено пространство.Можете да поставите по 5 облекла хоризонтално или вертикално, което ще ви помогне да организирате своя гардероб. [Спестяване на пространство] -5 затворени прорезей предотвратяват падането на закачалки при изправено подвешивании, спестяване на 80% от местата в кабинета. Въртящ се на 360 ° кука може да отговаря на различните нужди в ъгъла на захващане, можете свободно да промени позицията си за настаняване и гъвкаво използване на пространството в гардероба.[Гладки ръбове] -стабилна пластмасова закачалка Magic hanger без остри ръбове и чеп ще защити вашата ценна дрехи.[Уникален дизайн]-дръжка Дизайн удобен за организиране на гардероба.Можете да поставите по 5 облекла хоризонтално или вертикално, което ще ви помогне да организирате своя гардероб.


Основни свойства

Избор на купувачи

Стенни Закачалка Yosoo 19 инча, монтиран на стената сушилнята Тежкотоварни Т-образна Закачалка Подвижна Закачалка за дома с Инсталационните Винтове

BGN 2.00

Моля, се допуска отклонение 12 см от ръчно измерване.И са лесни за инсталиране, нашите закачалки за дрехи

EYHLKM Сгъваема Вълшебна Сушилнята, Мултифункционален Държач на куката, Подвижна Закачалка за съхранение на Шалове, Дрехи (Цвят: синьо размер: 17,5 x 3.5 cm)

BGN 67.41

Тя е изработена от трайни и трайни материал ABSБлагодарим ви за разбирането!Поради различни дисплей и ос�

CZDYUF Многофункционална сгъваема закачалка за сушене на дрехи с 32 скоби, простор за дрехи, простор за чорапи, сушилня за бельо (цвят: розов)

BGN 1.00

Характеристики : Перфектен дизайн с удобна въртяща се врата, гладка превръщането на една кука12,60*12,60 инч�

Сушилни за дрехи DENGSH, Интелигентна Простор за дрехи с Дистанционно Управление, Домакински Двойна, Голямо Пространство, лесно за инсталиране, Пылезащитная/B / 150 см

BGN 55.44

[Време на реакция] Удобна дръжка за превключване на време на задействане, време на свобода 0300 минути [Кач