RIIEYOCA 2 елемента USB 2.0 Plug 5pin гола носа и горната част на Тел, USB захранващ Кабел за пренос на данни САМ Кабел с Косичкой за Определен USB-оборудване за ремонт или замяна с?

RIIEYOCA 2 елемента USB 2.0 Plug 5pin гола носа и горната част на Тел, USB захранващ Кабел за пренос на данни САМ Кабел с Косичкой за Определен USB-оборудване за ремонт или замяна със собствените си ръце

BGN 2.00

Сума

【Зареждане /пренос на данни】 USB захранващ кабел за пренос на данни, зареждане и прехвърляне на данни-две в едно, конектор usb захранващ кабел за пренос на данни, за да свържете вашия КОМПЮТЪР / лаптоп за зареждане и пренос на данни, скорост на трансфер на данни до 480 Mbit /s, помага ви да работи ефективно 【5-пинов кабел САМ】Джолан залужен за удобство на запояване, и в същото време той може най-добре да използвате въображението си за създаване на по-голям брой електронни продукти, лесни за употреба.(дължина на кабела : 30 см). Чист меден кабел, добра проводимост на 6. 【Висококачествени материали】 USB Конектор към 5-номера за контакт проводному кабел с косичкой САМ, изработен от чист меден кабел с добра проводимост, висококачествен PVC материал, устойчив на надраскване, взрывозащищен, свободно да се огъват и не се страхува от напукване и има дълъг срок на служба. Зареждане и прехвърляне на данни-две в едно 3.(дължина на кабела : 30 см).0 5pin с оголенным тел, използвайте кабел от чиста мед, добра проводимост, с функция за защита смущения, както и в най-голяма степен защитава радиочастотные / електромагнитни смущения, като в същото време намаляване на загубата на сигнала. с функция за проверка на смущения 2. Кабел "Направи си сам" на опашката, може да е по-добре да възпроизвежда въображението си Параметри : Конектор : USB съединители за оголенного тел "Направи си сам" Дължина : 30 см Цвят : черен Помещение включва : 2 бр. 【5-пинов кабел САМ】Джолан залужен за удобство на запояване, и в същото време той може най-добре да използвате въображението си за създаване на по-голям брой електронни продукти, лесни за употреба. USB съединители за 5-за контакт на тел Кабел за зареждане на данни "Направи си сам", който предпазва от смущения. 【Висококачествени материали】 USB Конектор към 5-номера за контакт проводному кабел с косичкой САМ, изработен от чист меден кабел с добра проводимост, висококачествен PVC материал, устойчив на надраскване, взрывозащищен, свободно да се огъват и не се страхува от напукване и има дълъг срок на служба.0 5pin с оголенным тел, използвайте кабел от чиста мед, добра проводимост, с функция за защита смущения, както и в най-голяма степен защитава радиочастотные / електромагнитни смущения, като в същото време намаляване на загубата на сигнала. осигурява скорост на трансфер на данни до 480 Mbit /4. Джолан залужен за удобство на запояване 7.


Основни свойства

Connector:
USB male to DIY bare wire
Length:30CM:
Color:
black
Package Included:
2pcs USB male to 5pin Wire DIY charging data anti Interference shielding cable :

Избор на купувачи

Кабел за бързо зарядно устройство Toxaoii USB Type C, съвместими с таблета Kindle Fire HD 9th 10th 11th поколение, HD 10 Kids Edition (2019), HD Plus 8 Kids Edition (2020 г.) 2021 (3,3 фута)

BGN 3.68

✔ Бързо зареждане и синхронизация на данни : Този здрав кабел за зареждане USB c поддържа ток до 3 А, и пред�

Кабел BoxWave е Съвместим с Emdoor EM-Q22M (кабел от BoxWave) - Кабел PowerDisplay PD (6 фута) - USB-C-USB-C (100 W), led дисплей, 6 фута найлонов кабел в оплетке PD за Emdoor EM-Q22M - черно jet black

BGN 9.18

Кабел здрав, но гъвкав, за да отговарят на вашите нужди за зареждане във всяка ситуация Не е обикновен ка